Актуални новини

Гаранция ЗАВИНАГИ

Точно 50 години, прекарани в изследвания и постоянни иновации, са нужни на екипа на Magniflex,  за да достигне до формулата на съвършения ...

6 МОДЕЛА ЗА ТЕБ С ДО 15% ОТСТЪПКА

Наслади се на неповторим комфорт с матрак Magniflex. Избери матрак Magni, Zip Sleep, Medicare, Amante, Versailles или Duoflex и го вземи с до 15% отстъпка. Вземи на преференциална ...

начало новини Италианско изкуство – спести до 15%

Италианско изкуство – спести до 15%


Мястото на изкуството не е само в галериите - насладете се на автентичен италиански шедьовър във вашия дом. Подарете си естетическа наслада и спокоен сън с матрак Magniflex - от 01-ви май до 31-ви август 2014 г. при покупка на матрак от серия Classico и Premio, получавате до 15% отстъпка от крайната цена. 

Максималният размер на отстъпката за всеки модел се получава при онлайн регистрация в специално създаденото за целта на промоцията приложение: http://magniflex.bg/promo-game/. Регистрирайки се в приложението, получавате допълнителна отстъпка от 3% до достигане на максималната отстъпка от 15% за всеки модел, участващ в промоционалния механизъм.

Единственото, което следва  да направите след регистрацията, е да представите в съответния търговски обект разпечатан ваучер, предоставящ допълнителната 3% отстъпка, който се генерира в описаното приложение след успешното извършване на регистрацията, и да я използвате за покупката на желания матрак.  

 

Изберете Вашия италиански шедьовър!

 

Вижте пълните правила на промоцията тук.