Актуални новини

Гаранция ЗАВИНАГИ

Точно 50 години, прекарани в изследвания и постоянни иновации, са нужни на екипа на Magniflex,  за да достигне до формулата на съвършения ...

6 МОДЕЛА ЗА ТЕБ С ДО 15% ОТСТЪПКА

Наслади се на неповторим комфорт с матрак Magniflex. Избери матрак Magni, Zip Sleep, Medicare, Amante, Versailles или Duoflex и го вземи с до 15% отстъпка. Вземи на преференциална ...

начало новини Premium Winter Sale - Спести до 15%!

Premium Winter Sale - Спести до 15%!


Нова година - нов матрак! 2013 г. завърши с подаръци от Magniflex, а 2014 г. започва с нови - чак до 30.04.2014 г., получавате отстъпка от до 15% от крайната клиентска цена  при покупка на матрак от серия Classico и Premio, част от портфолиото на Magniflex.

Максималният размер на отстъпката за всеки модел ще получите при онлайн регистрация в специално създаденото за целите на промоцията приложение : http://magniflex.bg/promo-game/Регистрирайки се в приложението, получавате допълнителна отстъпка от 3 % до достигане на максималната отстъпка от 15% за всеки модел, участващ в промоционалния механизъм.

Единственото, което остава да се направи след регистрацията, е да се представи в съответния търговски обект разпечатан ваучер, предоставящ допълнителната 3% отстъпка, който се генерира в описаното приложение след успешното извършване на регистрацията, за да може тя да се използва при покупката на желания матрак. 

 

Sleep Better, Ride Better! 

 

Вижте пълните правила на промоцията тук.