Актуални новини

Гаранция ЗАВИНАГИ

Точно 50 години, прекарани в изследвания и постоянни иновации, са нужни на екипа на Magniflex,  за да достигне до формулата на съвършения ...

6 МОДЕЛА ЗА ТЕБ С ДО 15% ОТСТЪПКА

Наслади се на неповторим комфорт с матрак Magniflex. Избери матрак Magni, Zip Sleep, Medicare, Amante, Versailles или Duoflex и го вземи с до 15% отстъпка. Вземи на преференциална ...

начало новини Стани Magni Фен!

Стани Magni Фен!


 
Спечели матрак или възглавница Magniflex стани Magni Fan в Bulgaria MALL или на FB MagniflexBG в периода 26-ти март до 26-ти април 2013 г.
 
Правилата са лесни: Тестваш Magniflex в Bulgaria MALL, снимаш се с любимия си модел и споделяш снимката в приложението на играта ни във Facebook. Въвеждаш кода от брошурата, която ще намериш на експозицията в обособеното за това поле в същото приоложение. Регистрираш се в играта и... участваш в томбола за награди:
  • матрак Relano Bamboo New
  • 4 възглавници Memory +
Magniflex те очаква в Bulgaria MALL - лягай, снимай се и споделяй на воля в приложението за играта на Facebook.com/MagniflexBG.
 
За феновете извън София - погрижили сме се и за вас! Достатъчно е да направите теста ни  на www.magniflex.bg, да споделите профила, който ви се падне от него във Facebook и да въведете получения код за отстъпка във FB приложението на Facebook страницата на MagniflexBG!
Томболата за наградите ще бъде изтеглена на 30.04.2013 г., а имената на петимата късметлии ще бъдат публикувани на същия ден на Facebook страницата ни.