Актуални новини

Гаранция ЗАВИНАГИ

Точно 50 години, прекарани в изследвания и постоянни иновации, са нужни на екипа на Magniflex,  за да достигне до формулата на съвършения ...

6 МОДЕЛА ЗА ТЕБ С ДО 15% ОТСТЪПКА

Наслади се на неповторим комфорт с матрак Magniflex. Избери матрак Magni, Zip Sleep, Medicare, Amante, Versailles или Duoflex и го вземи с до 15% отстъпка. Вземи на преференциална ...

начало новини Strart Better, Play Better!

Strart Better, Play Better!


 

Kупете два модела от серията на Magniflex /матрак или аксесоари от портфолиото/  и получете автоматично отстъпка от 30% на продукта с по-ниска стойност от двата! Моделите Magniflex, включени в промоцията, са: Relano Bamboo New, Magni, ZipSleep, Pierre Cardin Giotto Plus, Medicare, Classic Night,Geolatex Deluxe, Naturcomfort, Amante, PierrE Cardin Versailles,Geoethic, Duoflex, Domino S, Memoflex, Duogel, Dualcomfort Silver, Magnifico, Junior, както и всички аксесоари за сън, включени в портфолиото на Magniflex.

Втората изненада в промоцията е, че всеки регистрирал се  в сайта на Magniflex на адрес: http://magniflex.bg/promo-game в периода 15.08.2013 - 15.11.2013 г. участва в томбола със следните награди, без това да е обвързано с покупка на моделите от промоцията:  

    • 1 бр. Таблет Samsung
    • 1 бр. LCD TV Samsung,
    • 1 бр. Пералня Samsung,
    • 10 бр. Надуваеми легла ReadyBed DisneyPrincess,
    • 10 бр. надуваеми легла ReadyBed Monsters.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 21.11.2013 г. и обявени на www.magniflex.bgwww.dreamclub.eu/news FB Magniflex БГ.

Успех!