Защо да участвате

Актуални новини

Гаранция ЗАВИНАГИ

Точно 50 години, прекарани в изследвания и постоянни иновации, са нужни на екипа на Magniflex,  за да достигне до формулата на съвършения ...

начало Защо да участвате

Dream Club - Най-добрите световни марки за сън на едно място

DreamClub обединява най-добрите световни марки за съня под един покрив. Всяка марка е символ на високи постижения по отношение на качеството, стойността, комфорта и издръжливостта,  Magniflex, водещият италиански производител на матраци, Sealy – американската марка номер едно при матраците, iSleep - най-добрите продукти за сън на достъпна цена.

Според статистиката близо 20% от клиентите на Matrax, купуват повторно и препоръчват на своите приятели, роднини и колеги, след като са се убедили в качеството на предлаганите продукти. DreamClub е нашият начин да кажем „Благодаря!” на всички, които избират и препоръчват марките и продуктите ни. DreamClub предлага на своите членове изключителни награди, създадени да осигуряват здравословен сън и пълноценно ежедневие.

Още със стартирането си програмата предлага отстъпки от най-добрите мебелни салони и хотели в странатата. Списъкът непрекъснато ще бъде обогатяван с нови локации, за да дава истински ползи на своите членове.

Като член на DreamClub, Вие получавате

» Kредити за всеки закупен от Вас продукт или направена от Вас препоръка.
» До 10% отстъпка в най-добрите хотели.
» Mесечен бюлетин с полезна информация, новини и специални промоции

*С изключение на матраци, аксесоари за матраци и завивки предлагани от марките, представени в DreamClub

Събирайте кредити (лв.) от вашите покупки и препоръки

Замяната на Вашите DreamClub кредити (лв.) или използването на Вашата карта/сертификат, за да получите отстъпки в хотели, е просто и лесно! За да замените кредитите си с продукт от марките в семейството на DreamClub (Magniflex, Magniflex Pierre Cardin, iSleep) или подарък от нашия каталог, просто се впишете в профила си, изберете продукт или подарък за размяна и въведете предпочитания начин за получаване – да Ви го доставим или да го вземете лично.

DreamClub ХОТЕЛИ

Спестете от цената на хотелска стая в участващите в DreamClub хотели. Покажете DreamClub членската си карта или сертификат при настаняване и вземете отстъпката си на място. Лесно и удобно!
Натиснете тук за включените хотели, с местоположението им и отстъпката за членове на DreamClub.
*Отстъпка в DreamClub хотел не може да се комбинира с други промоции, отстъпки или програми за лоялни клиенти.